Tässä osassa on nyt taas kestänyt, pahoitteluni siitä, mutta tärkeintähän on se, että osa on nyt täällä, vai mitä?

 

Aivan ensimmäiseksi kaikkien talon simien muodonmuutokset, ensimmäisenä Armas, jolla vaihdettin vain vatteet.

 

Seuraavaksi sitten Ada, joka ei myöskään halunnut tehdä hiuksilleen mitään.

 

Sitten perijättäremme, Diana, hänkään ei tehnyt hiuksilleen mitään.

 

Ja koska Diana on perijä, hän oli raahannut Bejaminin (lempinimi tästä lähtien Ben) mukanaan yliopistolta.

 

Diana meni heti ensimmäisenä tervehtimään kissoja, hän ei ollut kuullut niistä pitkään aikaan, vanhemmilleen hän oli voinut soittaa ja he olivat käyneet kylässäkin, mutta kissat eivät.

 

Tultuaan olohuoneesta hän näki äitinsä laskeutumassa portaita ja ryntäsi halaamaan tätä.

''Äiti, minulla on ollut hirveä ikävä teitä''

''Niin minullakin sinua, kultaseni''

 

Armas sai samanlaisen kohtelun tullessaan hetken päästä portaita alas.

 

Myöhemmin päivällä Dianan ollessa ulkona nainen sai salamasta, ja kun hän oli melkein tullut sisälle salama iski uudelleen, ja hän melkein kuoli siihen. Eikö se sanonta mene niin että salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan?

 

Ada ja Armas olivat muuttaneet Doriksen vanhaan makuuhuoneeseen, sillä nuoripari tarvitsi suuremman makuuhuoneen.

 

Vielä samana iltana Dianan ja Benin ollessa menossa nukkumaan Diana rohkaisi mielensä ja kysyi Beniltä jo vähän aikaa mielssään pyörineen kysymyksen:                                                                                                                                                                              ''Kulta, mitä sanoisisit jos me yrittäisimme hankkia lapsen?''

 

''No tottakai, olen aina pitänyt lapsista'' tämä vastasi innostuneena. Illan lopputapahtumat jokainen saa päätellä itse.

 

Perijästä ja hänen puolisostaan piti tietenkin maalata muotokuvat. Arvatkaa kumpaa tässä maalataan.

 

Pian Ben saapui myös maalaamaan, tietysti Dianan muotokuvaa. Kaikki jotka veikkasivat edellisen kuvan kohdalla Beniä, osuivat oikeaan.

 

Ada piti kovasti kitaran soittamisesta ja oli koko ajan rämpyttämässä sitä, kunnes joku tuli valittamaan liiallisesta melusta.

 

Diana tunsi itsensä hyvin väsyneeksi ja meni keskellä päivää nukkumaan, hän ajatteli sen johtuvan viime yön tapahtumista ja veikkasi olevansa raskaana, sillä hän oli tuntenut olonsa huonoksi aiemmin päivällä. Hän ei aikoisisi kertoa muille kuin vasta sitten kun raskaus olisi varmaa.

 

Ben löysi nopeasti paikkansa perheeseen ja auttoi ahkerasti kodin töissä.

 

Armas ei pidä kovinkaan paljoa aikaisista herätyksistä, vaan haluaisi nukkua puoleenpäivään asti. Eräänä aamuna kun kello herätti Adaa töihin, Armas menetti malttinsa ja pirstoi kellon säpäleiksi.

 

Pine pääsi vihdoin uransa huipulle, enää kaksi kissaa ja Armas saa nauttia platinamielialasta koko loppuelämänsä ajan.

 

Diana sai viimein Benin kuvan valmiiksi, se ripustettiinkin heti heidän sänkynsä yläpuolelle.

 

Cocos oli kasvanut jo isoksi kissaksi ja kasvoi aikuiseksi illalla, oikein suloinen tapaus. Sille hommattiin heti työ viihdealalta.

 

Diana halusi nopeasti naimisiin, jotta hän mahtuisi vielä hääpukuunsa, joten he saivat yöhäät, jotta Adakin pääsisi osallistumaan niihin, pitihän äidin päästä tyttärensä häihin. Benistä tuli nyt Smith.

 

Sisällä Ben ja Diana leikkasivat hääkakkunsa ja Ben syötti tuoreelle vaimolleen palasen kakkua.

 

Rosie ja Pine olivat taas jossain välissä olleet kopissa ''leikkimässä'' ja sen johdosta Rosie oli tullut raskaaksi ja nyt olisi aika synnyttää pentu maailmaan.

 

Tulokseksi tuli aivan veljensä näköinen urospentu, jonka nimeksi tuli Corn. Oikeasti, mikä siinä on että aina näille syntyy urospentuja? Rupeaa pikkuhiljaa ihmetyttämään.

 

Nyt vasta huomasn, että eräs Adan työkavereista oli kuollut lehmäkasvin takia, en edes muistanut, että minulla on moinen :D. Olin kyllä huomannut kissojen pään päällä leijuvat hautakivet, mutten löytänyt hautaa, ja kissojen muistoista katsoin että kuka oli kuollut ja hän oli nimeltään Milja Kalkkinen, ja minä kun kaavailin hänestä ystävää Adalle, kun tämä toi hänet töistä.

 

Dianan ollessa yöllä parvekkeella katselemassa tähtiä, hänen vatsansa kasvoi (asun meshi ei salli kasvamista, joten se ei näy), eikä se johtunut hääkakusta vaan raskaudesta, vauva ilmoitteli olemassaolostaan. Nyt hän voisi kertoa muillekkin kun oli varma asiasta.

 

Pikku-Corn oli unohdettu ylös, eikä se tetenkään osannut kiivetä portaita, joten Armas joutui keskeyttämään unensa viedäkseen kissan alas.

 

Koska kukaan ei ollut saanut aikaiseksi siivota herätyskellon jäännöksiä pois, Ada otti homman tehtäväkseen.

 

Syödessään kolmatta lautasellista kakkua Diana ajatteli tulevaa lastaan ja hänen mielessään käväisi ajatus, että miten hän selviää lapsen hoitamisesta.

 

Hän kertoi huolensa äidilleen, joka lohdutti sanomalla, että eihän hän olisi yksin. Hän ja Armas olisivat jo tottuneet lastenhoitoon ja sitten Benkin olisi auttamassa.

 

Lopulta Dianankin kuva oli saatu maalattua ja se ripustettiin Benin kuvan viereen heidän sänkynsä yläpuolelle.

 

Diana halusi nauttia kesästä ja päätti pulahtaa uimaan, vauvan kanssa hän ei voinut hypätä ponnahduslaudalta, joten hänen täytyi tyytyä tikkaisiin, emmehän me haua, että vauvalle käy jotain, emmehän?

 

Ben ei ollut ainoastaan lapsirakas, vaan myös eläinrakas ja Corn piti saamastaan huomiosta.

 

Diana ei halunnut rasittaa itseään uima-altaassa, eivätkä muut olisi edes antaneet hänen rasittaa itseään, joten hän kelluskeli.

 

Armas oli ollut myös uimassa, ja tavallaan vahtimassa Dianaa, tosin hän ei kertonut sitä tälle, muttei hän kauaa siellä jaksanut olla vaan hän tuli sisälle sitomaan päivänkakkarakimppuja.

 

Ben oli kauan haaveillut kalastamisesta joten hän meni pihan lammelle kalastamaan.

 

Pian hän sai ensimmäisen kalansa ja oli siitä kovin ylpeä.

 

Yöllä Dianan ollessa hoitamassa puita hänen vatsansa kasvoi toisen kerran.

 

Ben onnistui saamaan ompelemisessa pronssisen ansiomerkin.

 

Pitkästä aikaa kaikki olivat saman pöydän ääressä syömässä yhtä aikaa.

 

Armas kirjoitti romaanin, josta tuli menetysromaani. Hän sai tekijänoikeuskorvauksia 2326 simoleonia.

 

Armas sai pronssisen ansiomerkin kukkien sidonnasta.

 

Dianan ensimmäinen synnytys käynnistyi kesken hänen kitaransoittonsa.

 

Hän synnytti poikavauvan, joka sai nimekseen Johnny. Tämä vauva sai ruskeat hiukset ja silmät, sekä isänsä ihon. Ben ei nähtävästi tiedä mitä nyt pitäisi tehdä.

 

''Katso, kulta, hän on esikoisemme, pikkuinen Johnny''

''Voi kuinka suloinen, saanko pitää häntä sylissä?'' Tietysti Diana antoi Johnnyn Benille, osittain siitäkin syystä, että hän tunsi mahassaan jotakin outoa ja pelkäsi pudottavansa pienokaisen.

 

Kuten arvata saattoi, synnytys ei suinkaan loppunut siihen, vaan lisää lapsia olisi syntymässä. Adaa ei kauaa kiinnostanut hänen uusi lapsenlapsensa vaan hän meni soittamaan kitaraa.

 

Hän synnyti toisenkin pojan, jolla on punaiset hiukset, ruskeat silmät ja kuten isoveljellään, isänsä iho. Tämä vauva sai nimekseen Josh.

 

Mutta vaikka Josh oli syntynyt, Diana tunsi mahassaan silti sen saman tunteen, joten hän antoi pikkuisen Joshin äitinsä pideltäväksi, joka ottikin pikkuisen ilomielin vastaan.

 

Diana synnyttää siis vielä ainakin yhden lapsen.

 

Perheen kuopus on tytö jolla on myös ruskeat silmät ja hiukset, ihon hän on saanut äidiltään.

 

 

Siinä oli sitten tämänkertainen osa, toivottavasti piditte :). Kommentit olisivat mukavia, viime osassa niitä oli aika vähän :/. Mutta ei minulla muuta, seuraavaa osaa odotellessa... siinäkin voi kestää hieman, kun on taas kokeitakin tulossa :/.